12 juli 2009

Boknördstestet

På Barnens bokklubbs hemsida kan man göra boknördstestet! Senast jag gjorde det blev jag åttiofem procent boknörd, men jag blir bara nördigare och nördigare:

10 kommentarer:

 1. Hm, jag är 60% boknörd. Trodde inte jag var så boknördig. Men jag har längt kvar till 93%.

  SvaraRadera
 2. Jag blev bara 78%!! Det är helt sjukt! Jag tar med mig typ 7 böcker när jag åker bort, jag har 2 proppfulla bokhyllor och en bok kan aldrig bli för tjock! Man kan fråga vem som helst som känner mig och dom säger direkt 100% boknörd men... Jag har ju nästan inte läst nån av dom böckerna dom frågade om... :S Jag får väl läsa på lite och sen får vi se xD förresten jag vill rekomendera en bok som jag tror att du skulle tycka om; "Molly Moons fantastiska bok om hypnos" den är lite trög i början och om du inte redan har gjort det.. LÄS DEN!

  SvaraRadera
 3. Imponerande! Jag får börja plugga bibliotekskategorier för där är jag helt lost...

  SvaraRadera
 4. Jonas: Kul att du blev mer än du trodde!

  Emma: 78 är väl inte så bara? Jag har läst både Molly Moons fantastiska bok om hypnos och de andra böckerna i serien. Jag tycker att de är bra, och tycker nog mest om den första.

  Lilla O: Ja, egentligen lyckas man nog bäst om man är bibliotekarie och läser mycket!

  SvaraRadera
 5. Härligt! Jag är över 90%!!!

  SvaraRadera
 6. hej matilda, har du läst "jag behöver dig mer än jag älskar dig men jag älskar dig så himla mycket" eller "när du blundar tittar jag" av gunnar ardelius? De är jättefina och bra tycker jag.

  SvaraRadera
 7. Nej, det har jag inte. Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag heter Lisa och jag tycker om dans konståkning och hundar och alla djur.
  Det jag ville säga till dig var att jag älskar värkligen böcker men är dock inte bra på att stava eller skriva vilket du kanske ser hehe
  Min blogg kanske inte säger så mkt om vad jag står för men jag gillar mörkrets tid och alla andra böcker i den serien
  Harry Potter
  Bläckhjärta Bläckmagi, Bläckdöd
  och massa massa mer. min mamma komm och visade mig börja skriva där hon läte högt din lilla "intervju" ellre typ nått sånt och jag komm och tänka på hur lika vi är men jag är 99 och inte 98 tyvärr kontakta gärna mig msn youbydead@live.se och på bloggen heter jag Lililisa och jag vill att du hör av dig
  mvh lisa bister

  SvaraRadera
 9. hej jag heter lisa och gillar alla böcker jag undrar om du ville ha kontakt vi är jätte lika när jag skrev till dig förts så raderades allt min msn är lisa_apache@live.se på blogspot heter jag Lililisa mvh lisa

  SvaraRadera
 10. Kul att du också tycker så mycket om böcker. Jag har faktiskt inte läst Bläckhjärta och de andra i den serien, men jag ska nog göra det!

  SvaraRadera