7 april 2009

Hungerspelen blir film!

Jag såg på Ungbloggen att Hungerspelen av Suzanne Collins ska bli film, och författaren är själv med och skriver manuset! Hungerspelen är en bok jag tycker väldigt mycket om, och det ska bli spännande att se filmen. Det är bara det att det antagligen kommer bli en väldigt läskig film, så risken finns att jag, som bara är elva år, inte får se den på bio.

14 kommentarer:

 1. Jag har letat runt på lite biblotek, men inte hittat den boken. -_< Och om den ska bli film så börjar det ju bli bråttom, vill alltid läsa boken innan jag ser filmen, då jag hellre förstör en film än en underbar bok. <3 Sen har jag sån tur att jag är så pass gammal att det funkar att smyga mig in på filmer med 15-årsgräns iaf. xD

  SvaraRadera
 2. Jag med, jag vill också alltid läsa boken innan jag ser filmen. Om du inte hittar boken på biblioteket kan man faktiskt be biblioteket beställa boken :) Det är vad jag skulle göra!

  SvaraRadera
 3. Vet du vilket år den kommer ut på film? (Och om den kommer ut i år, vilken månad?)
  Svara gärna om du vet, och besök gärna min blogg, ameliesboktips.blogg.se (nygjord, så inte så mycket skrivet ännu, men det kommer! ^^)

  SvaraRadera
 4. Tyvärr, jag vet inte när den kommer. Snart hoppas jag!

  SvaraRadera
 5. 2011 kommer den att bli film :) *Längtar*

  SvaraRadera
 6. Ååå, den måste jag se =D Boken är en av mina favoriter. Snart kommer det en tvåa i serien, Fatta Eld heter den =)

  SvaraRadera
 7. Kristopher: Jag längtar också!

  Anonym: Kul att du också gillar Hungerspelen. Nu har Fatta eld kommit. Jag har läst den och recenserat den på bloggen :) Den är lika bra som Hungerspelen!

  SvaraRadera
 8. Den kommer ut om 2 år på ett ungefär...

  SvaraRadera
 9. JAAAAAAA!

  Fan vad bra, jag älskar den boken, läser nu den första i serien.

  SvaraRadera
 10. Jag bara ÄLSKAR Hungerspelen... Fatta eld lever verkligen upp till mina förväntningar och jag längtar verkligen efter filmen och den 3 boken...!!!! Ps: Peeta äger!!!

  SvaraRadera
 11. Asså jag bara älskar HUNGERSPELEN... den är spännande och fylld av outtalade känslor... FATTA ELD har levt upp för mina förväntningar<33 var as braaaaaaaaaaaaa!!!! Jag längtar så MKT tills REVOLT kmr till salu!
  Hoppas filmen kmr bli bra men den har jag inga förväntningar på, jag tror det blir en typisk B-film med dåliga effekter...:(<333

  SvaraRadera
 12. Kul att ni gillar Hungerspelen så mycket! Jag längtar också efter den tredje boken, men jag tänker läsa den direkt när den kommer på engelska. Jag hoppas också att filmen blir bra, men jag tror tyvärr också att det kan bli som du tror.

  SvaraRadera
 13. Jag älskar också hungerspelen! Men jag har hört att filmen kommer ut 23 mars 2012. Så lång tid att vänta!!

  SvaraRadera